İŞ İLANI DETAYI

Ön Muhasebe Elemanı Elektrikli el aletleri VE HIRDAVAT -MAKİANA sektöründe toptan ve perakende' ve web den onlıne satış yapan şirketimizde görev alacak 'Ön Muhasebe Elemanı'' alınacaktır.


En az Lise mezunu, Daha önce bu alanda çalışmış veya öğrenmeye açık , İş takibi yapabilen, Sorumluluk sahibi, İşinde dikkatli ve titiz, Sorumluluk alabilecek Büro malzemelerini kullanabilen. 20 -40 yaş arası LOGO-LOGO GO3 Programını kullanabilen Word-exel bilgisi olan Fiyat teklifi hazırlayabilecek


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Altındağ
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara Semiz Makina Hırdavat İnş Malz Gıda San Tic. Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara , Edmeg Altındağ veya Edmeg Ankara Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder