İŞ İLANI DETAYI

ADAYLARIN ÖNCELİKLE İŞKUR SİSTEMİNDEN BAŞVURMASI GEREKMEKTEDİR.Ereza otel de çalıştırılmak üzere gece otel resepsiyon görevlisi aranmaktadır.Otele giriş yapan konukların karşılanması, Otel paket programı üzerinde konaklama süreçlerinin takibi, Otele giriş – çıkış yapan misafirlerin kimlik bildirim işlemlerinin yapılması,Temizliği tamamlanan odaların teyit edilerek satışa açılması,Misafir taleplerinin ilgili birimlere aktarılması, Oluşan ya da oluşabilecek aksaklıkların çözümü için ilgili birimlerin yönlendirilmesi, Misafir ödemelerinin alınarak raporlanması, Fatura kesim işlemlerinin gerçekleştirilmesi, Cari hesapların takibinin sağlanarak ücretlerin tahsili, Anlık doluluk ve giriş yapacak olan misafir bilgilerine hâkim olunması, Resepsiyon ve lobi alanının temizliğinin sağlanması.


Lise ve üzeri eğitim seviyesinde,Esnek çalışma saatlerine uygun,Gece çalışabilecek,Office programlarını kullanabilen,Erkek adaylar için en az 1 yıl askerlik sorunu olmayan,Kılık kıyafet, saç sakal konularında işletme disiplinine uygun davranan,Net ve anlaşılır konuşabilen,HIZLI ÇALIŞARAK enerjisini işine yansıtabilen, GÜLERYÜZLÜ,Özgüveni yüksek,Sorumluluk almaktan KAÇINMAYAN,Verilen görevleri eksiksiz yerine getirmek için ÇABA GÖSTEREN, Amirlerine ve iş arkadaşlarına saygılı,UZUN SÜRE çalışmayı hedefleyen,Anlamada ve kendini ifade etmekte zorlanmayan,Mesai arkadaşları ile çalışmak istiyoruz.Gökçebey, Çaydeğirmeni ve Bakacakkadı bölgelerinde ikamet ediliyor olması servis açısından önemlidir. Ehliyet ve yabancı dil yeteneğine sahip adaylar öncelikli olarak değerlendirilecektir.İlgilenenlerin yüzyüze görüşmeye gelmelerini veya Whatsapp üzerinden benimle irtibat kurmalarını rica edeceğim. Maaş+SSK+Prim+Yemek+Ulaşım Desteği Barış Esen Otel Müdürü0532 272 11 44


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Zonguldak
İlçe : Gökçebey
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Zonguldak ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Zonguldak, Edmeg Gökçebey veya Edmeg Zonguldak Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Zonguldak ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder