İŞ İLANI DETAYI

AQUA MARİNN SPA&WELLNESS yeni açılacak olan otelimize , işini seven ve yaptığı işi iyi yapan ; tecrübeli, uyumlu, iletişime, öğrenmeye ve kendini sürekli geliştirmeye açık, dinamik, dikkatli, vardiya çalışmasına uygun '‘ Resepsiyonist Ön Büro Görevlisi ’’ çalışma arkadaşı arayışımız bulunmaktadırElektraWeb programına hakim veya öğrenmeye açıkCheck-in-Check-out işlemlerini yapabilen, Orta veya ileri seviyede ingilizcesi olan Özgüveni yüksek İletişimi güçlü Otelimiz 12 ay açıktırLojmanımız vardırCvlerinizi info@aquamarinn.com 'a göndermeniz rica olunur.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı DilElektraWeb programına hakim veya öğrenmeye açık.Check-in-Check-out işlemlerini yapabilen,Orta veya ileri seviyede ingilizcesi olanÖzgüveni yüksek İletişimi güçlüTakım çalışmasına uyum sağlayan Adayların başvuru yapması ricadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Kadın Erkek Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Lise ve Dengi Okul Farketmez Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KÖYALTI MEVKİİ DEVLETYOLU ALTI CAD. NO: 16/1 ( AQUA MARİN SPA ) ALTINOVA YALOVA / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : ŞENAY HAN. Ünvan : Telefon : 905301388250 E-posta : info@aquamarinn.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Yalova
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905301388250
info@aquamarinn.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Yalova Geneli İş İlanları