İŞ İLANI DETAYI

Green Palace Otel de eski Sandal Otel 'Ön Büro Görevlisi Otel Resepsiyoncusu' olarak çalışabilecek tercihen Amonra Programı kullanabilen bay-bayan elemanlar aranmaktadır.İlana başvuru yaptıktan sonra 0507 241 00 61 numaralı telefondan randevu alarak Hasan ŞAFAK ile görüşebilirler.


İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeTercihen otelcilik sektöründe deneyimli ,Turizm Otelcilik bölümlerinden mezun olmak,İngilizce veya Arapça bilen ,İletişim becerisine sahip,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -3525.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -3525.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SANCAK MAH. HÜKÜMET CAD.YOMRA BELD.SİT.SANDAL OTEL APT. TRABZON YOMRA YOMRA TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TRABZON MERKEZ , YOMRA , ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Trabzon MAVİSARAYTURİZM İNŞAAT ORGANİZASYON HİZMETLERİ SANAYİ VE Tİ CARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder