İŞ İLANI DETAYI

Otel zincirlerimizden Kocaeli Kartepe lokasyonunda bulunan ALYA Hotel’imize ‘’ resepsiyonist’ arayışımız bulunmaktadır.Görev Tanımı Ziyaretçi veya müşteriyi karşılamak, Kurumun ürün veya hizmetleri hakkında bilgi sağlamak, Ziyaretçileri uygun kişi, ofis veya odaya yönlendirmek, Prosedürleri takip ederek kayıt tutma ve ziyaretçi kartı verme işlemleri yürütmek, Gelen telefon çağrılarını cevaplandırmak ve yönlendirmek, Randevuları zamanlama ve iptal etme işlemlerini yürütmek, Posta veya teslimatlarını alımı ve ilgili kişilere ulaşmasını sağlamak, Kurumun güvenliğinin korunmasında rol almak, Konukların giriş ve çıkış işlemlerini yürütmek, Konuklardan gelen özel taleplerle ilgilenmek, Fatura hazırlamak ve ödemeleri almak, Ziyaretçi veya müşteri bilgilerini bilgisayar ortamına kaydetmek ve saklamak, Kağıt veya elektronik belge ve kayıtları kopyalayıp, dosyalamak, Çalışma alanının sürekli olarak temiz ve düzenli tutulmasını sağlamak, Müşteri sorun ve şikayetlerini çözmede yardımcı olmak.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım Çalışmasıİngilizceyi aktif olarak kullanan,.Elektra programını kullanan,. Tercihen Arapça bilen, Planlama ve organizasyon becerisi göstermek, Hizmet verdiği kurumun iç işleyişine hakim olmak, Yazılı ve sözlü iletişim dahil olmak üzere mükemmel müşteri hizmetleri becerisi sergilemek, Sorumluluk ve disiplin sahibi olmak, Ekip çalışmasına yatkınlık göstermek, Birden fazla görevi önceliklendirme ve yönetme yeteneğine sahip olma. En az 3 yıl deneyimli olan,. Düzenli ve disiplinli olmak,. Ekip çalışmasına uyumlu olan,. Vardiyalı çalışabilecek,. Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olması,. Lojman imkanımız mevcuttur.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DERBENT MAH. BAYINDIR SOK NO: 5 KARTEPE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : KOCAELİ İrtibat Bilgileri : İsim : erdal turan Ünvan : Telefon : 905380515807 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905380515807

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder