İŞ İLANI DETAYI

Misafir giriş-çıkış işlemlerini ve Ön Kasa hizmetlerini gerçekleştirmek.Standartlara daima ulaşarak en üst düzeyde misafir memnuniyetinin sağlanmasına katkıda bulunmakSistem Otel programında yetiri bilgi ve tecrübeye sahip olmak.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeGörevini ifa ederken The Parma Hotel Down Town ilke ve prensiplerine azami özen göstermek.Görevini ifa ederken The Parma Hotel Down Town yönetmelikleri doğrultusunda hareket etmek.Kılık kıyafet ve kişisel hijyen konularında The Parma Hotel Down Town standartlarına eksiksiz uymak.Otelin misafirperverlik anlayışının misafirlere yansıtılmasına özen göstermek, daima güler yüzlü ve kibar olmak.Göreve her zaman vaktinde gelmek. Kılığı ve kıyafeti düzgün şekilde işe başlamak.Otelde bulunan odaların konumları ve özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak.Otelin sunduğu hizmetler, aktiviteler ve hizmet verilen saatler hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak.Otelle ilgili günlük misafir ve grup bilgilerini, günün “function”larını, yerlerini ve saatlerini öğrenmek. Departman toplantılarına katılmak. Otelde yer alan günlük faaliyetleri takip etmek.Birlikte çalıştığı departman arkadaşları ve diğer otel personeli ile iyi ilişkiler içinde olmak.“Logbook” notlarını okumak, takip etmek.Misafir giriş ve çıkışlarını organize etmek; ödemesi girişte alınması gereken münferit misafirleri, acente misafirlerini saptamak, overbooking durumunda başka tesise yönlendirilmesi gereken odaları “send-out”, geç çıkış yapacak odaları bilmek.Bütün misafirlerin giriş çıkış saatlerini takip etmek.Oda anahtarlarını hazırlamak.Girişlerden önce odaların statüsünü kontrol etmek DI, CL, OCC. Kirli ise Kat Hizmetleri Departmanı’na bilgi vererek temizliğini hızlandırmak. Bloke edilen oda otelden geç saatte ayrılacak ise oda blokajını giriş saatine göre değiştirmek. İlave yatakları Kat Hizmetleri Departmanı’na bildirmek.Döviz kurlarının bilgisayara girilmesini takip etmek ve doğru olduğundan emin olmak.Misafirleri güler yüzle karşılamak. Otel hakkında bilgi vermek. Misafir kişi sayısını kontrol etmek, çocuk varsa yaşını kontrol etmek. Bilgilerin rezervasyonla uyuştuğundan emin olmak ve sistemde eksiksiz var oluşunu sağlamak. Uyuşmazlık durumlarında gerekli aksiyonu almak.“Registration card”ların misafir ve Resepsiyon ile ilgili bölümlerinin eksiksiz doldurulmasını sağlamak, misafirin ödeme durumunu kontrol etmek, gerekenleri yapmak.Gerçekleşen girişlerin “registration card”larını, rezervasyon bilgilerini, “backup”larını ve fiyatlarını kontrol etmek. Uyuşmazlık halinde Resepsiyon Şefi’ne/Rezervasyon Şefi’ne/Ön Büro


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -40 (15.04.2006 - 26.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -40 (15.04.2006 - 26.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KEMALPAŞA MAH.GENÇTÜRK CAD.NO:43 FATİH FATİH İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAKIRKÖY , EYÜP , FATİH , GAZİOSMANPAŞA , ŞİŞLİ , ZEYTİNBURNU , KAĞITHANE , BAYRAMPAŞA , BAĞCILAR , ESENLER , İSTANBUL/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : GÜRKAN KÜÇÜKVARDAR Ünvan : MUHASEBE MÜDÜRÜ Telefon : 905312226954 E-posta : muhasebe@theparmahoteldowntown.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bakırköy
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905312226954
muhasebe@theparmahoteldowntown.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BAKIRKÖY veya Edmeg İstanbul Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.