İŞ İLANI DETAYI

Beşikdüzü'nde bulunan YOBOL OTEL'de istihdam edilmek üzere:Lise veya Üniversitelerin Turizm bölümlerinden mezun,Mesleki düzeyde İngilizce dil bilgisine sahip,Elektraweb ve Office programlarına hakim,Konusunda en az 1 yıl deneyim sahibi,Güler yüzlü, diksiyonu düzgün, iletişim yönü kuvvetli,Misafir memnuniyeti odaklı çalışabilen,Dış görünümüne ve kişisel bakımına özen gösteren,Yoğun iş temposuna ve vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Takım çalışmasına yatkın,iş arkadaşı aranmaktadırİlan sayfası sonunda yer alan 'başvur' butonu tıklandıktan sonra 0 535 429 27 06 numaralı telefon aracılığı ile MAHMUT DİLLİ ile görüşülmesi gerekmektedir.


İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübeistenmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ADACIK MAH.SAHİL YOLU ÜZERİ NUMAN KÜME EVLERİ NO:9 BEŞİKDÜZÜ TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : EYNESİL İrtibat Bilgileri : İsim : Mahmut DİLLİ Ünvan : Firma Yetkilisi Telefon : 905354292706 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Giresun
İlçe : Eynesil
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905354292706

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Giresun ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Giresun, Edmeg EYNESİL veya Edmeg Giresun Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Giresun ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Giresun İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Giresun Geneli İş İlanları