İŞ İLANI DETAYI

Nefes Dağyenice Doğada Park Resort Hotel Resepsiyonist olarak görevlendirilmek üzere;Turizm Fakülteleri veya Konaklama İşletmeciliği bölümlerinden mezun, Minimum 2 Yıl deneyimli, Tercihen Mod Otel Programına Hakim, Bay / Bayan Personel arayışımız vardır.İleri düzeyde yazılı ve sözlü etkin İngilizce iletişim becerisine sahip,Dış görünümüne önem veren, diksiyonu düzgün, neşeli, enerjik ve pozitif,Fiziksel özelliklerine dikkat eden, Güler yüzlü, iletişim becerisi ve insan ilişkileri güçlü, Misafir memnuniyeti odaklı, Takım çalışmasına önem veren, Takip yeteneği güçlü,Vardiyalı çalışabilecek “ İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.”


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi “ İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.”


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DAĞYENİCE MAH. 16(400)SOK. N:70\1 NİLÜFER BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : NİLÜFER , OSMANGAZİ , YILDIRIM , GÜRSU , KESTEL , BURSA/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 905537492733 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Nilüfer
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905537492733

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder