İŞ İLANI DETAYI

Amerikan Kültür Anaokulları Manisa Akd Kids temsilciliğimizde 2024 – 2025 Eğitim Öğretim yılında görev almak üzere eğitim gönüllüsü Okul Öncesi Öğretmenleri arıyoruz.


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olanPedagojik formasyon sertifikasına sahipÇocuklarla etkili iletişim kurabilenAlanında en az 3 yıl deneyim sahibiHizmet kalitesine önem veren ve güncel mesleki gelişmeleri takip eden,İletişim ve temsil yeteneği güçlü ve dış görünüşüne dikkat edenEsnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olan ve ekip çalışmasına yatkınEğitim teknolojilerini etkin olarak kullanabilen Yenilikçi, üretken ve vizyon sahibiTercihen İngilizce bilen Fotoğrafsız CV ler dikkate alınmayacak olup, yalnızca yenibiris.com üzerinden yapılan başvurular dikkate alınacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Manisa AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder