İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Ofis SekreteriŞirket: Melis Arkan Müzik Eğitim DanışmanlığıMelis Arkan Müzik Eğitim Danışmanlığı olarak, dinamik ve enerjik bir ekip üyesi arıyoruzİş yerimizde, müzik eğitimi ve danışmanlık hizmetlerimizi destekleyecek bir Ofis Sekreteri arıyoruz.Görevler:- Telefon ve sosyal medya yoluyla gelen taleplerin yönetilmesi- Veli ve öğrenci karşılanması - Ofisin düzenli ve temiz kalmasını sağlamak- Raporlama ve belgeleme işlemlerinin yapılması- Randevuların organize edilmesi-Eğitimimizin müşterilere sunumu


- En az lise mezunu, tercihen bayan- MS Office programlarını etkin kullanabilen- İletişim becerileri güçlü, insan ilişkilerinde başarılı- Planlama ve organizasyon becerisi yüksek- Dikkatli, düzenli ve sistemli çalışmayı prensip edinmiş- Sorumluluk sahibi ve takım çalışmasına yatkınMelis Arkan Müzik Eğitim Danışmanlığı olarak, çalışanlarımızın kişisel ve profesyonel gelişimlerini desteklemeyi, onlara eğitim ve danışmanlık sektöründe kariyer fırsatları sunmayı hedefliyoruz. Eğer siz de müzik eğitimi ve danışmanlık sektöründe kariyer yapmayı hedefliyorsanız, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir Melis Arkan Müzik Eğitim Danışmanlığı İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder