İŞ İLANI DETAYI

Gümrük Müşavirliği sektöründe hizmet veren İstanbul Merkezli firmamızın Malatya ofisi içinDış Ticaret alanında yetiştirilmek üzere Ofis Elemanı


Üniversite mezunu,Takım çalışmasına yatkın ve insan ilişkileri kuvvetli,İletişim, organizasyon ve planlama yönü gelişmiş,MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,Titiz ve düzenli çalışacak, sorumluluk sahibi,Takip yeteneği yüksek,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olması tercih nedenidir,Malatya- Battalgazi bölgesinde oturan.Pozisyon ile ilgili  detaylar;İşkur İşbaşı Eğitim Programı çerçevesinde stajyer Gümrük İşletme Meslek Elemanı olarak değerlendirilecektir başvurunuz, İşkur’a kaydınız açıldıktan sonra sizlerle 3 ay  süreli sözleşme imzalıyor olacağız. Bu süre boyunca İşkur sizin sağlık sigortanızı ve günlük 850,11 TL ücretinizi  karşılıyor olacak. Staj dönemi sonrası performansı yeterli bulunan adaylar ile işyerimiz kendi bünyesinde sözleşme imzalıyor olacaktır.İşbaşı Eğitim Programına katılabilmeniz için son 1 ay sigortasız olmanız gerekmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Malatya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Malatya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Malatya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder