İŞ İLANI DETAYI

Askerliğini yapmışTercihen; Lise mezunuTercihen erkek adayların müracaatı kabul eilecektirMÜRACAAT ŞEKLİ Müracaat etmek isteyen adaylar kesinlikle; 1 adet resim ve diploma fotokopisi ile, Saat: 14.00’dan sonra kabul edilecektirÇALIŞMA ŞARTLARI: Ücret + SSK + Servis + Yemek / Hafta içi, 5 gün08.00 – 18.00 Cumartesi, Pazar, Ulusal Bayram, Resmi ve Dini Bayramlarda fabrikamızda çalışma yapılmamaktadırFabrikamızda vardiya yokTercih Edilen İkamet İlçeleri: ERZİN, TÜRKMEN BELDESİ, TOPRAKKALE, OSMANİYE MERKEZ,


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek -4016.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : OSMANİYE OR.SAN. BÖL. 5. CAD. NO:3 TOPRAKKALE OSMANİYE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : OSMANİYE İrtibat Bilgileri : İsim : Mehmet Bey Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Osmaniye
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Osmaniye FERRA FİLTRE SANAYİ VE TİCARET A.Ş İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Osmaniye İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Osmaniye Geneli İş İlanları