İŞ İLANI DETAYI

Firmamız bünyesindeki kalıphanede çalışmak üzere ;CNC tezgahında çeşitli materyaller üzerinde işlem gerçekleştirmek üzere CNC tezgahını hazırlamak ve çalıştırmak,Teknik resime göre uygun parça işleyebilecek, talimatları bilgisayar komutlarına dönüştürmek,Üretim programlarının zamanında karşılanmasını sağlayacak,Nihai ürünün talep edilen özelliklere uygunluğunu kontrol etmek,İşlevselliği sağlamak için makinenin günlük kontrol ve bakımını gerçekleştirmek,Bozulan parçalarla ilgili rapor oluşturmak.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeMeslek yüksek okulu veya meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun,Mitsubishi işletim sistemine hakim,5 eksen cnc çalışma sistemine hakim,Teknik resim okuyabilen ve program yazabilen,Cnc Dik işleme veya yatay işleme tezgahlarında daha önce çalışmış,Ekip çalışmasına yatkın, dikkatli, çalışkan ve özverili CNC operatörü çalışma arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -40 (1.09.1999 - 20.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORHANİYE MAH FATİH SULTAN MAHMET BLV SELPA SAN SİT NO:506/54 KAHRAMAN KAZAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KAHRAMAN KAZAN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Neslihan ARSLAN Ünvan : muhasebe Telefon : 905539614064 E-posta : personel@moslab.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Kahramankazan
Pozisyon : Tornacı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905539614064
personel@moslab.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Tornacı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Kahramankazan veya Edmeg Ankara Tornacı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder