İŞ İLANI DETAYI

WE ARE LOOKING FOR BRITISH-AMERICAN ENGLISH TEACHERS WHO WOULD LIKE TO WORK IN SAMSUN AMERICAN CULTURAL ASSOCIATION KIDS PRESS SCHOOLS.


-Candidates are required to have a university degree, A TESOL, A TEFL, CELTA or DELTA certificate, -Willing to work with adults,energetic and has a positive attitude. -Willing to work in a dynamic and enjoyable education environment. -Willing to work in flexible working hours. -Willing to use interactive and communicative methods in classes. -Have no difficulty in adapting new cultures.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Samsun ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Samsun gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Samsun ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Samsun İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder