İŞ İLANI DETAYI

Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili ve özgüvenli olmalarını, sanat eğitimi ile soyut duygu ve düşüncelerini somuta dönüştürebilmelerini, çağın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek beceriler kazanmalarını, sanat alanında çok yönlü hizmetler verebilmeleri, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamak amacıyla Onur Sanat Akademi olarak eğitimi hizmeti vermekteyizÖzel Onur Sanat Akademi de görev almak üzere Müzik Öğretmeni alınacaktır.


Üniversitelerin Eğitim Fakültesi,Müzik Öğretmenliği bölümü mezunu,Pedagojik formasyon sertifikasına sahip,Alanında en az 3 yıl deneyim sahibi,Güncel mesleki gelişmeleri takip eden,İletişim ve temsil yeteneği güçlü,Ekip çalışmasına yatkın,Eğitim Teknolojilerini etkin olarak kullanabilen,Yenilikçi, üretken ve vizyon sahibi,Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Özel Öğretim Kurumlarında ataması yapılacak durumda olan.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Sözleşmeli

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder