İŞ İLANI DETAYI

ERDEMLİ KYK YURDU YEMEKHANESİNİN, KANTİN - KAFETERYA - YEMEKHANE KISMINDA ÇALIŞMAK ÜZERE;EN AZ LİSE MEZUNU 25 - 45 YAŞ ARASI KADIN PERSONELLER ALINACAKTIRVARDİYALI ÇALIŞMA SİSTEMİ VARDIRBAŞVURULAR İÇİN KYK YURDU YEMEKHANESİNE ORHAN BEYLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEYE GELİNMESİ GEREKMEKTEDİR.


Mutfak Görevlisi


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AKDENİZ MH. ERENLER SK. (KYK YURDU YEMEKHANESİ) ERDEMLİ MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ERDEMLİ İrtibat Bilgileri : İsim : ORHAN BEY Ünvan : İŞLETME MÜDÜRÜ Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Erdemli
Pozisyon : Restaurant - Cafe - Bar
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Mersin TANZİM ÇARŞISI GIDA YEMEKÇİLİK TARIM HAYVANCILIK SANAYİ İHRACAT VE İTHALAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim numarası

Restaurant - Cafe - Bar iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin, Edmeg ERDEMLİ veya Edmeg Mersin Restaurant - Cafe - Bar gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder