İŞ İLANI DETAYI

Buca –Bornova- Karşıyaka – Kemalpaşa da ikamet eden;Fabrikamızda ortak kullanım alanlarının ve ofislerin temizlik ve düzenini sağlayacak,Yemek dağıtımı ve mutfak temizliğinden sorumlu olacak ,Kişisel hijyen kurallarına ve bakımına özen gösteren,Genel temizlik kurallarına hakim olan,Temizlik malzemelerini ve araçlarını kullanma becerisine sahip olan,En az İlkokul mezunu,Uzun süreli çalışmaya uygun,Bayan personel arayışımız mevcuttur.Başvuruda bulunmak isteyen adayların sistem üzerinden başvuru yaptıktan sonra 0530 070 01 63 Nolu telefondan iletişime geçmeleri gerekmektedir.


.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Kadın 30- -45 (20.04.1994 - 23.01.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KEMALPAŞA OSB 62 SOK. NO.14 35730 ULUCAK (Başvuruda bulunmak isteyen adayların sistem üzerinden başvuru yaptıktan sonra 0530 070 01 63 Nolu telefondan iletişime geçmeleri gerekmektedir.) KEMALPAŞA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BORNOVA , KARŞIYAKA , KEMALPAŞA , BUCA İrtibat Bilgileri : İsim : Fulya Urtekin Ünvan : Telefon : 905300700163 E-posta : info@imbat.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905300700163
info@imbat.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Restaurant - Cafe - Bar iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg BORNOVA veya Edmeg İzmir Restaurant - Cafe - Bar gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder