İŞ İLANI DETAYI

Zorlu AVM de bulunan şubemiz için Mutfak Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.


Genel niteliklerYiyecek ürün ve hizmetlerinin hazırlanması ve sunulmasından sorumlu olabilecek,Departmanına bağlı ekipmanların doğru kullanımı ve eksiklerin bildirilmesinden sorumlu olabilecek,Depo malzeme stokları ve hareketliliğini kontrol eden,Temizlik ve hijyene önem veren,Takım çalışmasını yönetebilen,Sektörde ve alanında kendini geliştirmek isteyen ve hedefleri olan,Hizmet sektörünün gerekliliği olan esnek çalışma saatlerine ve günlerine uyumlu mutfak personeli arayışımız vardır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -50 (10.11.2006 - 14.10.1974 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -50 (10.11.2006 - 14.10.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Levazım, Vadi Caddesi Zorlu Center No:2, 34340 Beşiktaş/İstanbul BEŞİKTAŞ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MALTEPE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Nurhayat Güranlıoğlu Ünvan : İnsan Kaynakları Uzmanı Telefon : 905063715411 E-posta : nurhayat.guranlioglu@etisleri.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beşiktaş
Pozisyon : Restaurant - Cafe - Bar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905063715411
nurhayat.guranlioglu@etisleri.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Restaurant - Cafe - Bar iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Beşiktaş veya Edmeg İstanbul Restaurant - Cafe - Bar gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.