İŞ İLANI DETAYI

Tuzla-Aydıntepe Little Caesars Şubesine Mutfak Ekip Üyesi Dünyada 6000 den fazla şubesi olan bir firmada kariyer hedefli olarak çalıştıkça kazanmak ister misinRestoran bünyemizde tecrübesiz personel için mutfak eğitimi verilecektir bu eğitim yaklaşım 1 hafta sürecektir1 haftalık eğitim sonrasında Restoran Müdürünün onayı ile mutfak rutinine başlayacakEğitim başlangıcı ile birlikte SGK girişi yapılarak maaş işlemeye başlayacaktırRestoranımız bünyesinde başarı ve devamlılık her zaman ödüllendirilmektedirŞubelerimiz 10:30-02:30 arasında iki vardiya olarak çalışmaktadır 10:30-18:30 18:00-02:00 Maaş ve yan haklar ; Başlangıç maaşı ; Günlük 7,5 saat çalışma 18.000 tl Günlük 9,5 saat çalışma 22.650 tl Baz maaş dışında prim sistemi ile aylık net maaşta adisyon başına prim imkanı Sosyal güvence Ücretli mesai imkanı Haftada 1 gün ücretli izin Bayramda çift mesai ücreti Gece vardiyası taksi-servis imkanı Ramazanda Erzak paketi Bayramlarda Market çeki Ciro hedef primleriGünlük Yemek hakkı Tecrübeli adayların ücreti yüz yüze konuşulacaktır.


Çalışma arkadaşları ile uyumlu çalışmak Şirkete ait kıyafetler ile çalışmak. Kişisel hijyene önem vermek. Esnek ve tempolu çalışmaya ayak uydurmak. Genel iş sorumluluklarına sahip vardiyaya vaktinde gelmek, iş kıyafetine dikkat ekmek Sabıka kaydı olmaması Sağlık muayenesine engel bir durumu olmaması. Yapılacak işler ; Pizza yapım malzemelerin hazırlanması. Reçeteye uygun hamur hazırlamak. Mutfak genel ve Ekipmanların temizlenmesi Pizza ve yan ürünlerin hazırlanması. Ürünlerin son kullanma tarihlerine göre sayımı ve düzenini yapmak. Pizza paketleme,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Restaurant - Cafe - Bar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Gümüşay Gıda Sanayi Limited Şirketi İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Restaurant - Cafe - Bar iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Restaurant - Cafe - Bar gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.