İŞ İLANI DETAYI

- Ofisimizde çalışmak üzere, mutfakta görev alacak ve ofis temizliğinden sorumlu kadın bir çalışma arkadaşı arıyoruzGörev tanımı çay ve kahve servisi yapmak, öğlen yemeği hazırlamak 5-10 kişilik ve ofisin temizliğini sağlamaktırGörev ve Sorumluluklar:-Çay ve kahve servisi yapmak-Günlük öğlen yemeği hazırlamak-Mutfak düzenini sağlamak ve temizlikten sorumlu olmak-İkramlıkların düzenli ve yeterli olmasını sağlamak-Ofisin genel temizliğini yapmak masalar, zemin, tuvaletler vb.


Aranan Nitelikler:Daha önce benzer bir pozisyonda çalışmış olmak tercih sebebidiryemek yapmayı sevenTemizlik ve hijyen kurallarına dikkat edenTakım çalışmasına uyumluGüvenilir ve sorumluluk sahibiİletişim becerileri güçlüÇalışma Koşulları:Tam zamanlı çalışmaÇalışma saatleri: Hafta içi 08:00 - 18:00cumartesi: 08:00- 13:00Maaş+ yol ücreti+ yemek+ssk


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beylikdüzü
Pozisyon : Restaurant - Cafe - Bar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Restaurant - Cafe - Bar iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Beylikdüzü veya Edmeg İstanbul Restaurant - Cafe - Bar gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.