İŞ İLANI DETAYI

Üç boyutlu Animasyon / Prodüksiyon / Etkinlik Şirketimiz Kavacık'ta bulunan 1000m2 lik bir alana sahiptir.Anadolu yakasında ikamet tercihimizdirÖzellikte Beykoz'da oturan bayan personel ilk tercihimizdir.Yaş Aralığı olarak 30 - 45 yaş arası tercihimizdir.Temizlik personeli olarak bir kaç kişi ile birlikte ortaklaşa temizlik yapılacaktırİş bölümü olacaktır.- Bayan Mutfaktan sorumlu personel işe alım yapılacaktır.-Mesai saatleri 8:30'da gelinirse 17:30''da çıkılabilir9'da gelinirse 18:00'de çıkılabilir işten.- İlk günden sigorta yapılmaktadır.- Tüm bayramlarda tatildir, tüm resmi tatillerde tatildir.- Haftasonları çalışmamaktayızİstisnai durumlarda özel durumlar gerektiğinde eksta olarak çağırılabilir onun için de ek ücret veya özel izin günü imkanı sağlanmaktadır.- Anadolu yakası ikameti öncelikli tercihimizdir.- Ücretler: Maaş + yol + yemek şeklinde her ayın ilk haftası yapılmaktadır.Asgari ücretin üzerindedir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş TecrübesiTEMİZ VE TİTİZ OLMAKYapılacak işler:- Sabah saat 7:00'de veya 8.00'de şirkete gelip, 9:30'a kadar tüm süpürme işleminin tamamlayabilecek. Sanayi tipi büyük elektrik süpürgesi mevcut çok daha hızlı ve güçlü tozları kirleri çekip temizliyor. - Gün boyunca genel Mutfak temizliği çöplerin toplanması, atılması veya atacak elemana teslim edilmesi, yardım edlimesi, poşetlerinin yenilenmesi - Zeminde parke olan yerler için vileda mevcut. - Camlar ortaklaşa 3 veya 2 kişilik yardımlaşma şeklinde ortaklaşa temizliği yapılacaktır.Akşam çıkarken de en son aynı şekilde tüm ofisin düzen ve tertibin kontrol edilmesi gereklidir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : RÜZGARLIBAHÇE MAH. ŞEHİT SİNAN EROĞLU CAD. NO:6/2 BEYKOZ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Yeşim hanım Ünvan : Telefon : 905324898020 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Restaurant - Cafe - Bar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905324898020

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!