İŞ İLANI DETAYI

Otantik bir restoran konseptiyle öne çıkan ve köklü bir marka olan Pizza Il Forno, misafirlerine eşsiz Türk ve İtalyan damak lezzetlerinin birleşimiyle sevgiyle hazırlanmış olan pizzalar, atıştırmalıklar, makarnalar, salatalar, tatlılar ve sıcacık bir atmosfer sunarMisafir memnuniyeti odaklı bir işletme anlayışını esas alan restoranlarımız, bu heyecan verici çeşitli lezzetlerini tüm Türkiye’ye sunmak istemektedirBu amaçla lezzetli bir kariyer yolculuğunda bizimle birlikte bu heyecanı yaşamak isteyen tüm yiyecek ve içecek sektörüne gönül vermiş MUTFAK BÖLÜMÜ İÇİN TAKIM ARKADAŞLARINI ekibimize katılmaya davet ediyoruz.


İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeYiyecek - içecek alanında kariyer hedefi olan,İletişim becerileri güçlü,Takım çalışmasına yatkın,Yoğun iş temposuna, vardiya sistemine ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,Problem çözme becerisine sahip,Detaylara dikkat eden,Zaman yönetimi becerisi ve iş disiplinine sahip,Gıda güvenliği, İSG ve kalite süreçlerine hakim,Mutfak kısmında çeşitli bölümlerde görevlendirilecek adayların başvurularını bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Restaurant - Cafe - Bar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder