İŞ İLANI DETAYI

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi nde tekstil alanında faaliyet gösteren şirketimizde istihdam edilmek üzere Müşteri Temsilcisi Yardımcısı pozisyonuna uygun ekip arkadaşı aramaktayız.


Şirketin pazarlama stratejileri doğrultusunda faaliyetlerde görev almak,Müşteri beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda birimlerimize bilgi akışını ve gerekli yardımı sağlamak,Müşteri odaklı bir davranış şekli ile müşteriler ile e-mail ve telefon trafiğini yönetmek,İyi derecede İngilizce bilen,MS Office programlaını etkin kullanabilen,Sözlü ve yazılı iletişimi çok iyi,Dikkatli, planlama yeteneği gelişmiş ,dinamik ve öğrenmeye hevesi olan,Ekip arkadaşlarına uyum sağlayacak,Kapaklı içi servisimiz vardır.Hafta içi 5 gün Tek vardiya çalışma ve Cumartesi-Pazar günü tatildir


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
İlçe : Çerkezköy
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Çağrı Merkezi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ, Edmeg Çerkezköy veya Edmeg Tekirdağ Çağrı Merkezi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder