İŞ İLANI DETAYI

ENGELLİ ADAYLARLA GÖRÜŞECEK FİRMA YETKİLİSİ Bilgileri: Tuğba Kutluata 05495743946 tugba.akbulut@hepsiburada.com GÖRÜŞME ADRESİ : İnönü MahMimar Sinan CadNo:3 Güzeller OSB Gebze / Kocaeli FİRMA HAKKINDA KISA BİLGİ : Hepsiburada olarak, e-ticaretin köklü, yenilikçi ve öncü firmalarından biriyizMüşterilerimizin günlük hayatlarına güvenilir, yenilikçi ve amaç odaklı eşlik etmekte ve ticaretin dijitalleşmesine sağlamaktayızAÇIK BULUNAN POZİSYONLAR / İŞ TANIMI / GENEL ŞARTLAR : Pozisyon: Ticket Sorumlusuİş Tanımı: Hepsiburada bünyesinde müşterilerden gelen soru/şikayet ve taleplere anlık olarak yanıt vermek ve çözümlemek, Müşteriden alınan bilgiler doğrultusunda kayıtların CRM sistemleri üzerinde oluşturulmasını sağlamak, Müşterilerin şikayet sürecini baştan sonra takip etmek, inisiyatif alarak çözümlemek, Yeni ürün ve servislerle ilgili bilgilerini güncel tutarak müşterilere doğru şekilde aktarmak.Genel Şartlar: Engelli raporu %40 ve üzerinde olan, İş-Kur'a kayıtlı, Üniversitelerin ön lisans veya lisans programlarından mezun, Tercihen çağrı merkezi ve/veya müşteri hizmetleri minimum 1 yıl deneyimi olan, Diksiyonu düzgün, iletişim becerileri gelişmiş, Takım çalışmasını seven, İkna kabiliyeti yüksek, Vardiyalı çalışabilecek, EĞİTİM DURUMU En az : : Ön Lisans KADIN Adaylar uygun mu? : Evet ERKEK Adaylar uygun mu? : Evet EMEKLİ Adaylar uygun mu? : Hayır İŞİTME ENGELLİ Adaylar uygun mu? : Hayır ENGELLİ ADAYLAR İÇİN UZAKTAN ÇALIŞMA / EVDEN ÇALIŞMA İMKANI VAR MI? : Evet VARDİYA VAR MIKAÇ VARDİYA VAR? : Evet 2 vardiya bulunuyor ÇALIŞMA SAATLERİ, HAFTA İÇİ : Giriş : 08:00 Çıkış 16:30 Giriş : 16:00 Çıkış 24:00 ÇALIŞMA SAATLERİ, HAFTA SONU : Giriş : 08:00 Çıkış 16:30 Giriş : 16:00 Çıkış 24:00 SERVİS GÜZERGAHI Ayrıntılı bir şekilde yazınız. : Kocaeli, İstanbul Asya SOSYAL OLANAKLAR : Yemekmultinet ödeneği, Servis, ÖSS, Doğum günü izni, Doğum günü hediye çeki, Çalışan indirimi, Prim.


İlana başvur butonundan mutlaka başvuru yapınız, sonrasında;İlanda yer alan telefon numarasından randevu alınız.ya daÖz geçmişinizi ve engelli heyet raporunuzu ilanda yer alan mail adresine gönderiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi :

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ordu
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : Telefon : 05495743946
Mail Adresi : tugba.akbulut@hepsiburada.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder