İŞ İLANI DETAYI

Müşteri Temsilcisi Başvuru yapacak kişilerin açıklamayı okuması önemle rica olunurKurumumuz Hakkında: Online Eğitim veren bir dershaneyizTüm eğitim süreçlerimiz Online yapılmakta olup Öğrencilerimiz ve Ders veren Öğretmenlerimiz Tüm Türkiye'ye Hitap etmektedirDerslerimiz KPSS ve ÖABT sınavlarına dönük olup öğrencilerimizin %90'ı Üniversite mezunu atanmak için sınava hazırlanan ÖğretmenlerdirÇalışma Pozisyonu Online Eğitimlerimize kayıt olmak için gelen Telefon aramaları, Whatsapp yazışmaları, Telegram ve sosyal medya mesajları ile gelen başvurularda kurslarımız ile ilgili bilgi verilecektirKurumumuza kayıtlı öğrencilerimizin sistemimiz ve kurslarımız ile ilgili soruları cevaplandırılacak tüm görüşmeleri telefon ve bilgisayar üzerinden yapılacaktırBaşvuracak kişilerin Kpssyi tanıması, Eğitim kurumlarının genel işleyiş mantığına uyum sağlayabilmesi baskın etken olacaktırPerformans analizi sonucunda kurumumuzda yükselme, farklı pozisyonlarda yetkinlik kazanmanın önü açıktırBaşvuru yapacak kişilerin öncelikle resmi web sitemizi incelemesini rica ederizÇalışma Saatleri: Kurumumuz 09:00-21:30 arası açık olup vardiya sistemi ile çalışılmaktadır. - Birinci vardiya sistemimiz 09:00-18:00 arası - İkinci vardiya sistemimiz ise 12:00-21:00 arasıdırOfisimiz Mersin Yenişehir de bulunmaktadırHer iki vardiyaya da uyum sağlayabilecek çalışma arkadaşları tercih edilecektir.


Diksiyon Ekip çalışmasına uyum Girişkenlik Kpss mantığını bilmek En az temel düzeyde office Aktif olarak klavye kullanabilmek


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Yenisehir Mersin
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Mersin Kitaplar Gelsin Basım Dağıtım Yayımcılık Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Çağrı Merkezi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin , Edmeg Yenişehir veya Edmeg Mersin Çağrı Merkezi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Mersin İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder