İŞ İLANI DETAYI

Okulumuzun giriş lobisinde gelen misafirleri karşılama, sabit hattan ve kurum telefonlarından gelen aramaları cevaplayarak ilgili departmanlara yönlendirme, ofis personellerinin bilgisayar ve çıktı işlerinde yardımcı olma , yönetim ofisindeki personellerimize destek olacak, dış görünüşüne önem veren kurumsal giyim kuşama sahip olan diksiyonu güzel hızlı ve departmanına sahip çıkan prezantabl bir personel ALIMLAR CV ÜZERİNDEN YAPILACAKTIRİLANDA BULUNAN MAİL ADRESİNE YADA TELEFON NUMARASINA RESİMLİ CV NİZİ PDF HALİNDE İLETMENİZ YETERLİDİR.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübeiletişim becerilerinin yüksek olması , iş aidiyetinin olması, güler yüzlü, atik,hırslı,tütün ve tütün mabülleri kullanmayan, kabiliyetli ve problem çözme konusunda yetkin olması gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 23- -30 (20.09.2001 - 16.09.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GEDEMENLİ MAH. PROF. DR. NECMETTİN ERBAKAN BULVARI 158/A BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ONİKİŞUBAT KAHRAMANMARAŞ / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : NUREFŞAN KASAPKARA Ünvan : MUHASEBE Telefon : 905331423000 E-posta : nurefsan.kasapkara@bahcesehir.k12.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B [Deneyim: 2(Yıl)] En Az Ücret : 17002,2 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kahramanmaraş
İlçe : Onikişubat
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905331423000
nurefsan.kasapkara@bahcesehir.k12.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Çağrı Merkezi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kahramanmaraş ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kahramanmaraş, Edmeg Onikişubat veya Edmeg Kahramanmaraş Çağrı Merkezi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kahramanmaraş ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder