İŞ İLANI DETAYI

Tekstil ve hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde, tecrübeli & yetiştirilmek üzere çalışma arkadaşları aramaktayız.


· Firmamızdaki üretim ve planlama birimleriyle koordineli çalışabilecek,· Müşteri ile koleksiyon çalışması ve sipariş üretim aşamalarının takibinin yürütülmesi,· Alınan siparişlerin teslim öncesi, teslim tarihinde ve sonrasında takibini yapabilecek,· Üretime ait tüm aşamaların, müşteri ile imalat bölümleri arasında ki iletişimini sağlayabilecek,· Müşteri ilişkilerinde kendine güvenen,· Pratik ve çözüm odaklı çalışabilecek,· İş takip becerisi yüksek,· MS Office programlarına hâkim,· Ekip çalışmasına uygun,· Tercihen İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden,· Erkek adaylarda askerlik hizmeti tamamlanmış, adayların başvuruları beklenmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bağcılar
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Çağrı Merkezi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Bağcılar veya Edmeg İstanbul Çağrı Merkezi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.