İŞ İLANI DETAYI

KÖROĞLU Su Arıtma mağazasında , Teknik servis kısmında çalışacak- Müşterilerimizi telefon ile arayarak teknik servis için planlama oluşturulacaktır.- İş ciddiyeti ve ahlakının bilincinde- Müşteri iletişimi gelişmiş,- Temel bilgisayar tecrübeli- Çalışma saatleri : saat 14:00 - 19:00 arasıdırP.tesi+Salı+Çarşamba+Perşembe+Cuma+C.tesi- SSK + 10.000 Tl maaş - Hafta tatili Pazar günüdür.Başvuruda bulunacak olan adaylar işkur sisteminden başvurularını yaptıktan sonra, belirtilen telefon numarasından randevu alarak görüşmeye gidebilirler.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması25-40 yaş-kadın


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 25- -40 (4.09.1999 - 7.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İSTİKLAL MH. M.K ATATÜRK CD. NO:134/A (KIZILCIKLI KÖPRÜ TARAFI ) ODUNPAZARI ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ESKİŞEHİR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İK (KÖROĞLU SU ARITMA) Ünvan : Telefon : 902222211200 E-posta : info@koroglusuaritma.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
İlçe : Odunpazarı
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : 902222211200
info@koroglusuaritma.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Çağrı Merkezi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Eskişehir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Eskişehir, Edmeg Odunpazarı veya Edmeg Eskişehir Çağrı Merkezi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Eskişehir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder