İŞ İLANI DETAYI

Yemek üretimi yapan firmamızda çalışacak Müşteri Temsilcisi  çalışma arkadaşları aramaktayız.-Mutfak kurulumlarının ve kapanışlarının yapılması, projelerin denetimi, demirbaşların takibi,-Müşteri beklentilerinin karşılanması, sarf malzeme ihtiyaçlarının karşılanması,-Müşteri mutfağında çalışan personellerin sevk ve idaresi, puantaj kayıtlarının tutulması, görev takibinin yapılması,-Günlük, haftalık ve aylık faaliyetlerin yönetime rapor edilmesi.


Üniversite ön lisans-lisans  mezunu, tercihen Gıda Mühendisi, Gıda Teknikeri bölümlerinden mezunCatering sektöründe en az 3 yıl deneyimli,Office programlarını kullanabilen,Personel yönetimi, sevk ve idaresi konusunda tecrübeli,Seyahat engeli olmayan, aktif araç kullanabilen,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,Müşteri yönetimine hakim.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Bu ilanın şirket bilgileri gizlidir. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.