İŞ İLANI DETAYI

HalloYeni bir maceraya atılmaya hazır mısınEnerjik bir ekip, bol kahkaha ve keyifli bir çalışma ortamı seni bekliyorEğer Almanca biliyorsan ve insanlarla iletişim kurmaktan hoşlanıyorsan, danışmanlığını yaptığımız prestijli firmalar adına seninle tanışmak için sabırsızlanıyoruzSeni Neler BekliyorMüşterilerimize mükemmel hizmet sunarak onları memnun etmekTelefon üzerinden müşterilerimizin sorularını yanıtlamak ve onlara yardımcı olmakMüşteri memnuniyetini artıracak yaratıcı çözümler üretmekTakım arkadaşlarınla birlikte eğlenceli ve işbirlikçi projelerde yer almakMüşteri ihtiyaçlarını anlayıp en iyi şekilde karşılamakSana Neler SunuyoruzEğlenceli ve samimi bir çalışma ortamıKişisel ve profesyonel gelişim fırsatlarıUzaktan çalışma imkanıRekabetçi maaş ve çekici yan haklarBaşarılarını takdir eden ve ödüllendiren bir kültürDanışmanlığını yaptığımız prestijli firmalar adına, bu heyecan verici pozisyon için başvurunu bekliyoruzEğer Bu iş tam bana göreDiyorsan, hemen başvurunu bekliyoruz!


Bizim İçin Önemli Olan Nitelikler: Almanca dilinde akıcı konuşma ve yazma yeteneği. Müşteri hizmetlerinde deneyim yoksa da başvur, biz sana öğretiriz!. Pozitif enerji ve güler yüz. Çözüm odaklı düşünme ve hızlı problem çözme yeteneği. Eğlenceli ve dinamik bir ekibin parçası olmaya hevesli olman.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!