İŞ İLANI DETAYI

Firmamız Hakkında:Sivas Organize Sanayi Bölgesi 2Kısımda faaliyet gösteren firmamız Kiwi anne-bebek ürünleri üzerine hizmet vermektedirBebek beşikleri, mama sandalyeleri, oyun parkları, mama setleri vbÜrün gamına sahiptir.Ürünlerimizi e-ticaret kanalı üzerinden anne ve babalarımız ile buluşturmaktayız.İş Açıklaması- Müşteri hizmetlerinde deneyimli- Telefon üzerinden müşteri aramalarını ve cevaplamalarını yapabilecek,- Canlı destek ve gerekli olması halinde sosyal medya hesapları üzerinden müşteri sorularını cevaplayabilecek,- Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi sitelerdeki müşteri sorularını cevaplayabilecek,- Firma adına kargo gönderimi ve tesliminde sorumluluk alabilecek,- Kargo işlemleri Takibi, raporlanması vsİle ilgilenebilecek,- Stok konusunda diğer ekip üyeleri ile titiz çalışabilecek,- Günün belli kısmında yoğunluğu azaltmak için kargo paketleyip, sipariş çıkartabilecek,- Depo düzeni, stok takibi, iade ürün süreçlerini yönetecek,- Tüm birimlerle entegreli, uyumlu bir şekilde çalışabilecek.Müracaat için;1-İnternet sitemizden başvuru yaparak, firma ile iletişime geçip randevu alabilir,2-Kurumumuza bizzat gelerek iş ve meslek danışmanınızdan alacağınız gönderme formu ile görüşmeye gidebilirsiniz.


İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışmasıİstenen Yetenek ve Uzmanlıklar- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,- Diksiyonu uygun, müşteri hizmetleri pazarlama alanında daha önceden çalışmış,- İnsan iletişimde başarılı, müşteri odaklı, pozitifliği koruyabilen,- Pazaryerleri e-ticaret süreçlerinde tecrübesi olan,- Bilgisayar kullanımına iyi derecede hakim,- Dikkatli, planlı ve süreç izleme becerisi güçlü,- Planlama, organizasyon ve koordinasyon yetkinliği yüksek,- Yeniliklere açık, yüksek enerjili, öğrenmeye ve gelişime açık,- Bedenen sürekli olarak depoda çalışılacağı için iş ilanı uzaktan çalışmaya açık değildir.- Esnek çalışma saatlerine uygun çalışabilecek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 22- -27 (9.11.2002 - 11.10.1997 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AHMET TURAN GAZİ MAH. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 11.SOK. NO:7 SİVAS MERKEZ SİVAS / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİVAS MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Murat Güngör Ünvan : İŞVEREN Telefon : 905446863740 E-posta : murat@bebefix.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sivas
İlçe : Sivas Merkez
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905446863740
murat@bebefix.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sivas ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sivas, Edmeg Sivas Merkez veya Edmeg Sivas Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sivas ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder