İŞ İLANI DETAYI

Tüm Muhasebe işlem ve belgelerinin Mevzuata uygun şekilde kayıt edilmesi ve dosyalanmasıİthalat işlem ve belgelerinin kayıt edilmesi ve takibiGünlük banka hesap hareketlerinin işlenmesi, kayıt edilmesi ve mutabakatlarının yapılmasıŞube Kasa kayıt ve Kontrollerinin yapılmasıMüşteri çek-senet takibinin yapılmasıSözleşmelere bağlı olarak gelen ciro primi faturaları kontrolü ve kaydıTercihen KDV, Muhtasar, Ötv, Geçici ve Kurumlar Vergisi beyannamelerinin hazırlanması


Üniversitelerin veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun,  Muhasabe alanında en az 3 yıl deneyimli, Logo Tercih Sebebidir ve MS Office özellikle excel programlarını etkin kullanabilen, İnsan ilişkileri güçlü, ekip çalışmasına yatkın, Planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş, Çözüm odaklı bakış açısına sahip, problem çözme yetkinliği olan, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, Tercihen İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden-edebilecek olan.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul AUTON OTOMOTİV SAN TİC A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.