İŞ İLANI DETAYI

Ahlaki değer ve şirket kültüne uyum sağlayabilen,İletişim becerileri güçlü,Bilgisayar kullanımına hakim,Muhasebe departmanında çalışacak, fatura işlemleri, banka işlemleri ve mali tabloların hazırlanması gibi temel muhasebe görevlerini yerine getirecek çalışma arkadaşı aramaktayız.Başvurular aşağıdaki 'Başvur butonuna tıkladıktan veya İŞKUR^dan gönderme formu aldıktan sonra yapılacaktır.


Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübeİş disiplini ve zaman yönetimi becerilerine sahip olmak,Hızlı karar verebilme ve stres yönetimi becerilerine sahip olmak,Detaylara önem vermek ve doğru veri girişi yapabilmek,Finansal raporlama, analiz, bütçeleme konularında bilgi sahibi olmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 22- -50 (21.04.2002 - 26.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 22- -50 (21.04.2002 - 26.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORGANİZE SAN. MH. 14 SK KARAMAN MERKEZ KARAMAN MERKEZ KARAMAN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARAMAN MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Huriye Parıltı Ünvan : Telefon : 903382022424 E-posta : info@mayaambalaj.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Karaman
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903382022424
info@mayaambalaj.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Karaman ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Karaman gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Karaman ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Karaman Geneli İş İlanları