İŞ İLANI DETAYI

Şirketin tüm muhasebe işlemlerinin yasal mevzuata uygun şekilde kaydedilmesi,Alış ve satış faturalarının düzenlenmesi ve sisteme girişlerinin yapılması,Cari hesapların takibi ve hesap mutabakatlarının yapılması, KDV, Muhtasar ve Beyannamelerin raporlanması ve takibinin yapılması , Aylık satış, stok durumu ve şirket harcamalarının fatura takibiŞubelerin kasa pos ve Z raporlarının kontrolü banka ekstreleri ile mutabakatının yapılması, Günlük muhasebe kayıtlarının tutulması ve kontrol edilmesi, TÜİK yıllık işletme cetveli verilerinin girilmesi kontrolünün ve takibinin yapılması, Konsinye stok takibi ve konsinyelerin ay sonu faturalandırma işlemi Ekip içi işleyişin sağlanması ve koordinasyonun sağlanması görevlerini yapacak Muhasebe personeli istihdam edilecektir.


Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi veya ilgili bölümlerinden mezun,Minimum 2 yıl benzer pozisyonlarda çalışmış,E- defter, E-fatura, E-arşiv Ve E-irsaliye konusunda tecrübeli,Tek düzen hesap planına hakim;Tercihen MİKRO programını kullanabilen, diğer muhasebe programları da olabilirİyi seviyede MS Office kullanabilen,Mali mevzuat ve muhasebe bilgisi olan,Raporlama ve veri analizi konusunda yetkin,Güçlü iletişim becerilerine sahip,Ekip çalışmasına uyumlu,Planlı ve sistematik çalışabilen,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (24.10.2004 - 25.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -40 (24.10.2004 - 25.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İCADİYE MAH. AYARCIBAŞI SOK. NO:5 ÜSKÜDAR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEYKOZ , KADIKÖY , ÜSKÜDAR , ÜMRANİYE , MALTEPE , ATAŞEHİR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Seda YILMAZ Ünvan : Telefon : 905345099699 E-posta : zeycan@homemadearomaterapi.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Üsküdar
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905345099699
zeycan@homemadearomaterapi.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Üsküdar veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.