İŞ İLANI DETAYI

Madencilik sektöründeki firmamıza Muhasebe Uzman Yardımcısı alınacaktırİlgilenen adayların muhasebe@dastan.com.tr mail adresine cv göndermeleri gerekmektedir.Muhasebe konusunda Min3 sene tecrübeliMikro / logo / Luca programlarından biri ile çalışmışMikro bilen Tercih edilecektir.E Fatura Takibini daha önce yapmış,25-37 yaş arasında,Bağlı olduğu yöneticiyi asiste edebilecek, İş disiplini oluşmuş, çalışma planı yapabilen, verilen görevi dikkatli doğru şekilde işleme alan, çalışkan ve sonuç odaklı, pozitif yapıda, kendini ve işini geliştirmeyi seven ve güleryüzlü çalışma arkadaşı aramaktayız.haftasonu tatil, çalışma saatleri 09:00-18:00 Ücret Bilgisi :İlk ay için asgari ücret +yemek 2Ay ve sonrası bilgi, sorumluluk ile orantılı olarak görüşmede belirtilecektir.


Madencilik sektöründeki firmamıza Muhasebe Uzman Yardımcısı alınacaktır. İlgilenen adayların muhasebe@dastan.com.tr mail adresine cv göndermeleri gerekmektedir.Muhasebe konusunda Min. 3 sene tecrübeliMikro / logo / Luca programlarından biri ile çalışmış. Mikro bilen Tercih edilecektir.E Fatura Takibini daha önce yapmış,25-37 yaş arasında, Ümraniye metroya gelme sıkıntısı yaşamayacak,Bağlı olduğu yöneticiyi asiste edebilecek, İş disiplini oluşmuş, çalışma planı yapabilen, verilen görevi dikkatli doğru şekilde işleme alan, çalışkan ve sonuç odaklı, pozitif yapıda, kendini ve işini geliştirmeyi seven ve güleryüzlü çalışma arkadaşı aramaktayız.haftasonu tatil, çalışma saatleri 09:00-18:00 Ücret Bilgisi :İlk ay için asgari ücret +yemek 2. ay ve sonrası bilgi, sorumluluk ile orantılı olarak görüşmede belirtilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -37 (28.06.1999 - 13.06.1987 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -37 (28.06.1999 - 13.06.1987 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ATAKENT MAH.ALEMDAĞ CAD. DAŞTAN İŞ MERKEZİ NO:356 KAT:3 ÜMRANİYE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÜSKÜDAR , ÜMRANİYE , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ASYA ŞENEL Ünvan : MALİ İŞLER SORUMLUSU Telefon : 905323020150 E-posta : muhasebe@dastan.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Üsküdar
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905323020150
muhasebe@dastan.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg ÜSKÜDAR veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.