İŞ İLANI DETAYI

TEK DÜZEN MUHASEBE PLANINI BİLEN,CARİ STOK TAKİBİ YAPABİLEN,BANKA HAREKETLERİNE HAKİM OLAN,ALIŞ SATIŞ FATURA KAYITLARINI GİREBİLEN,İLGİLİ RESMİ KURUMLARLA İLETİŞİM İÇİNDE OLACAK EHLİYETLİ 20-30 YAŞ ARALIĞINDA ERKEK MUHASEBECİ ARANMAKTADIR.BAŞVURULAR SİSTEM ÜZERİNDEN YAPILIP CV İNCELENMESİ SONUCUNDA OLUMLU DEĞERLENDİRİLENLER GÖRÜŞMEYE DAVET EDİLECEKTİR.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeMUHASEBECİ


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -30 (25.09.2004 - 29.08.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KURNAZ KÖYÜ ÜLFET SUYU MEVKİİ AMASYA/SAMSUN KARAYOLU ÜZERİ NO:12 SULUOVA SULUOVA AMASYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AMASYA MERKEZ , SULUOVA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : BAHRİ BEY Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU Telefon : 903584171063 E-posta : tatkupu.ik@tatkupu.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Amasya
İlçe : Suluova
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903584171063
tatkupu.ik@tatkupu.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Amasya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Amasya, Edmeg Suluova veya Edmeg Amasya Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Amasya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder