İŞ İLANI DETAYI

Ulusal ve uluslararası şirketlere vergi danışmanlığı, yatırım ve hukuk danışmanlığı, yasal temsilcilik, vergi ve bordro denetimi, teşvik danışmanlığı, insan kaynakları danışmanlığı ile muhasebe ve bordrolama hizmetleri sunmakta olan firmamızın mali müşavirlik ve danışmanlık bölümünde değerlendirilmek üzere en az muhasebe meslek lisesi mezunu ya da üniversitelerin işletme, iktisat, maliye, ekonomi, muhasebe ve benzeri alanlarından mezun, muhasebe, bordro ve iş hukuku konusunda kariyerini oluşturmak isteyen 20-30 yaş aralığında genç dinamik tercihen ingilizce bilen ve İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden, seyahat engeli olmayan tercihen erkek çalışma arkadaşları aramaktayız.İlgilenen adayların info@probe.com.tr adresine cv göndermelerini rica ederiz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeAdayların tercihen ingilizce bilmesi, muhasebe alanında çalışmış olması veya çalışmaya istekli olması, 20 ile 30 yaş aralığında bulunması, muhasebe ve finans alanında yetiştirilmeye gönüllü ve istekli olması, İstanbul Anadolu yakasında ikamet etmesi ve tercihen luca muhasebe programını bilmesi gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -35 (29.06.2004 - 3.06.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : CEVİZLİ MAH.BAĞDAT CAD. NO:538/17 MALTEPE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEŞİKTAŞ , BEYKOZ , BEYOĞLU , EYÜP , FATİH , GAZİOSMANPAŞA , KADIKÖY , KARTAL , SARIYER , ŞİŞLİ , ÜSKÜDAR , KAĞITHANE , PENDİK , ÜMRANİYE , BAYRAMPAŞA , AVCILAR , MALTEPE , SULTANBEYLİ , TUZLA , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY , İSTANBUL/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Serkan Ünvan : Telefon : 902163052080 E-posta : info@probe.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beşiktaş
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902163052080
info@probe.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BEŞİKTAŞ veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.