İŞ İLANI DETAYI

ÖN MUHASEBESE KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLECEK, İNSAN KAYNAKLARI BÖLÜMÜNDE YARDIMCI OLABİLECEK,EVRAK DÜZENLEMESİ YAPABİLEN,BİLGİSAYAR KONUSUNDA OFİS PROGRAMLARINA HAKİM,EN AZ MUHASEBE ALANINDA 1 YIL TECRÜBELİ İŞ ARKADAŞI ALINACAKTIR.ÇALIŞMA SAATLERİ: 07.30-17.30 OLUP C.TESİ-PAZAR TATİLDİR.İNEGÖL İÇİ, ALANYURT, TOKİ, ye servis vardır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeİŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDEBİLİRSİNİZ / ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDEBİLİRSİNİZ.”


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -30 (17.04.2004 - 19.03.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HAMZABEY MOB. İHTİSAS ORG. SAN. BÖL. 2. CADDE NO:9 İNEGÖL-BURSA İNEGÖL BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : İNEGÖL İrtibat Bilgileri : İsim : CEREN UYANIK Ünvan : ÖN MUHASEBE YARDIMCISI Telefon : 905364522037 E-posta : muhasebe@erfamobilya.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : İnegöl
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905364522037
muhasebe@erfamobilya.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder