İŞ İLANI DETAYI

Bahçe mobilyaları fabrikasında çalışmak üzere aşağıdaki işleri yapabilecek personel alınacaktır: - Tek düzen hesap planına vakıf muhasebe kökenli muhasebe ve finans elemanı alınacaktır. -Cari hesapların takibi ve hesap mutabakatlarının yapılmasını sağlayacak, -Günlük muhasebe ve banka işlerini yapabilecek Alış-satış faturalarının girilmesi, fişlerin ve makbuzların işlenmesi muhasebeleştirilmesi vs. - Ödeme listeleri hazırlayacak - Yönetime günlük ve aylık raporları sunacak - Stok, depo ve envanter kayıtlarına hakim olabilecek - E Fatura, E arşiv ve E Defter sistemlerine hakim olacak - Muhasebe – Finans ile ilgili iş akışı içerisinde verilecek diğer görevleri yapabilecek.Başvurmak isteyen adayların mail adresine cv yollamaları gerekmektedirÇalışma saatleri: 08:30 - 18:30, Cumartesi ve pazar tatil.Yemek ve servis var.


En az 3 yıl deneyimliTercihen MYO - Lisans ilgili bölümlerinden mezun, Muhasebe,İktisat, Maliye vb.Office programlarını ve Netsis muhasebe programını kullanabilen,Zamanı iyi yönetebilen, yoğun çalışma ortamına adapte olabilecek,Analitik düşünce yapısına sahip, Ekip çalışmasına uyumlu ve iletişimi kuvvetli,Genel Muhasebe konusunda bilgi sahibi, tek düzen hesap planına vakıf


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 28- -50 (26.10.1996 - 30.09.1974 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 28- -50 (26.10.1996 - 30.09.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SELİMŞAHLAR SÜRAT YOLU NO.33 MANİSA ŞEHZADELER ŞEHZADELER MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKHİSAR , ALAŞEHİR , DEMİRCİ , GÖRDES , KIRKAĞAÇ , KULA , MANİSA MERKEZ , SALİHLİ , SARIGÖL , SARUHANLI , SELENDİ , SOMA , TURGUTLU , AHMETLİ , GÖLMARMARA , KÖPRÜBAŞI/MANİSA , YUNUSEMRE , ŞEHZADELER İrtibat Bilgileri Ad Soyad : PELİN YAPRAK AKTAŞ Ünvan : Telefon : 909053229039 E-posta : ik@pinkhometr.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
İlçe : Şehzadeler
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 909053229039
ik@pinkhometr.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Manisa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Manisa, Edmeg Şehzadeler veya Edmeg Manisa Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Manisa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder