İŞ İLANI DETAYI

Yasal muhasebe kayıtlarını gerçekleştirerek faturaların ve hesapların kayıtlarını yapmak,Gelir ve gider yaratan faaliyetler sonucu ortaya çıkacak belgelerin kayıtlarını yapmak,Gelirlerin fatura kontrollerini yapmak,Muhasebe departmanının günlük işlemlerinin takip etmek, resmi kurumlarla olan ilişkilere destek olmak,Her türlü faturalarının ve belgenin kontrolünü yapmak, hesap mutabakatlarının tam ve eksiksiz yapmak ve kontrolünü gerçekleştirmek,Alış- satış siparişlerinin faturalandırılması ve düzenli stok takibinin gerçekleştirilmesi.Vergi hukuku, iş hukuku ve diğer gerekli mevzuatların güncel değişikliklerinin takip etmek,Her ay tüm beyannamelerinin hazırlanmasına destek olmak,E-Fatura ,E-Arşiv, E-Defter süreçlerine hakim.Diğer tüm muhasebe ve finans süreçlerinde aktif rol alınması işlerinde görev alacak Muhasebe & Finans Uzman yardımcısı alınacaktır.


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,İlgili pozisyonda min. 1 yıl deneyim sahibi,MS Office programlarını ileri derecede kullanabilen,İletişimi kuvvetli ve ekibe hızlı adaptasyon sağlayabilen,Takım çalışmasına uyumlu.Disiplinli ve sistematik çalışan ,Zaman yönetim becerisi gelişmiş, titiz, takipçi ve detaylara önem veren,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 24- -35 (21.09.2000 - 23.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 24- -35 (21.09.2000 - 23.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ATAKENT MAHALLESİ TÜRKLER MAH. NO:46 ÜMRANİYE / İSTANBUL 34760 ÜMRANİYE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÜMRANİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : OSMAN KAYA Ünvan : Yetkili Telefon : 905354651548 E-posta : esra.gumus@techcom.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905354651548
esra.gumus@techcom.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ümraniye veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.