İŞ İLANI DETAYI

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz endüstriyel, entegre ve üretici firmaların fabrika kurulum hizmetlerini sağlayan Mühendislik firması için Muhasebe ve Finans Sorumlusu istihdam edilecektir.Görev Tanımı:Her ay kira tahakkuklarının yapılması,KDV, Muhtasar, Damga Vergisi,Geçici Kurumlar Vergisi, ve SGK beyannamelerinin hazırlıklarının yapılması,BA-BS beyannamesini hazırlamak ve vermek,KDV, Muhtasar, Damga Vergisi,Geçici Kurumlar Vergisi, ve SGK vbVergilerin ödeme tarihlerinin takibini yapmak,Banka günlük bakiye kontrolü yapmak,Çek hesaplarının bakiyelerinin kontrollerini yapmak,Kredi kartlarının işlenmesi ve ödemelerinin takibini yapmak,Kredilerin işlenmesi ve kredi hesap bakiyelerinin kontrolünü yapmak,Kur değerleme ve kur farkını hesaplamak,Maaş, personel borç, icra hesaplarının işlenmesi ve kontrolünün sağlanmasını yapmak,Ödeme talimatı hazırlayıp bankaya göndermek,Tahsilat raporu hazırlamak,Kasa ve banka muavinleri,Bütçe ve gelir-gider takibi yapmak,Yönetime raporlama yapmak,Proje bazlı raporların yönetimi sunulması.


Lisans düzeyinde İşletme, iktisat, maliye veya eşdeğer bölümlerden mezun,MS Office ve Logo paket yazılımlarına uzman seviyesinde hakim,Alanında en az 7 yıl tecrübeli,Genel muhasebe, maliyet muhasebesi, finans, bütçeleme ve maliyet kontrolü süreçlerine hâkim,Tek düzen hesap planına hâkim,Vergi ve yasal mevzuata hâkim,Yasal beyannameleri KDV, Muhtasar, BA-BS, Geçici Vergi, Kurumlar Vergisi ve SGK işlemlerini hazırlayabilecek,Tüm personel ve resmi evraklarının yasal mevzuata ve KVKK ya uygun olarak saklanmasını sağlayabilecek,Personel özlük işlemleri konusunda işe alım ve işten ayrılış ile bordrolama işlemlerinin yapılması ve SGK uygulama ve bildirgelerinin düzenlenmesi hususunda tecrübeli,Bulguları ve süreçleri özetleyebilen,raporlama yeteneği gelişmiş,Takım çalışmasına yatkın,Bay adaylar için askerlik görevini tamamlamışNOT:ÖZGEÇMİŞLERİ FOTOĞRAFSIZ VE ADRES BİLGİLERİ YETERSİZ ADAYLARIN MÜRACATLARI DİKKATE ALINMAYACAKTIR. Firmamız aracılığı ile iş arayan adayların özgeçmişleri ve müracat formunda belirtilen; Kimlik,Eğitim-Mezuniyet gibi bilgilerin İŞKUR KRİTERLERİ gereği resmi evrak ile teyidi ve müracat anında firmamıza ibrazı gerekmektedir. ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK EĞİTİM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ Türkiye İş Kurumu nun 303 numaralı izin belgesi ile 2008 yılından beri İŞKUR Özel İstihdam Bürosu faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Tekirdağ ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder