İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı SAMSUN MERKEZ OFİSİMİZE RESMİ MUHASEBE EKİP ARKADAŞI ARIYORUZ.Ticari defterlerin kayıtları tutulması,Yasal mevzuata hâkim, Banka ve POS işlemleri takibi konusunda tecrübeli,E-fatura, e-arşiv, e-defter uygulamalarında deneyimli Geçici Vergi, Kurumlar Vergisi, KDV, Muhtasar, E-Defter, BA - BS süreçlerine hâkim,Prosedürleri, politikaları ve uygulamaları işletebilme,Faturalama, kontrol ve ilgili işlemlerin operasyonel süreçlerini yönetebilecek,ÖTV - motor beyannamesi verilmesi,E- finans ve Uyumsoft fatura takibi,Z Raporu, sevk irsaliyesi ve gider takibi,SGK tahakkuklarının işlenmesi,Poşet, KDV, Muhtasar Beyannameleri düzenlemek,Aylık mutabakatların yapılmasıBAŞVURULAR İÇİN MAİL ATABİLİR VEYA MERKEZ OFİSİMİZE GELEREK CV DOLDURABİLİRSİNİZ.


Muhasebe, Finans, Ekonomi, İşletme veya ilgili alanlarda lisans derecesi.Benzer bir pozisyonda veya Perakende Mağazacılık sektöründe önceden kanıtlanmış deneyim en az 3 yıl. Sorumluluk sahibi, gelişime açık, takım çalışmasına yatkın, iş disiplini yüksekAnalitik düşünme yeteneğine sahip, problem çözme ve operasyon yürütme konusunda yetenekli, yaratıcı ve çözüm odaklı,Takım çalışmasına önem veren, iletişim ve koordinasyon yeteneği kuvvetli,MS Word, MS Excel, ve MS Outlook programlarında yeterlilikProfesyonellikE-mail yazabilmeMuhasebe programlarına aşina,Raporlama ve yorum becerisi güçlü,Yoğun iş temposuna, vardiya sistemine ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek olan,Tercihen SMMM yanında çalışmış,Tek düzen hesap planı uygulamalarına hâkim,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (15.05.2004 - 17.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -40 (15.05.2004 - 17.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KALE MAH. BAĞDAT CAD. EĞRİBEL PASAJI NO:20/3 İLKADIM SAMSUN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SAMSUN MERKEZ , CANİK , İLKADIM , ATAKUM İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta : insankaynaklari@kolayalisverismerkezi.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
insankaynaklari@kolayalisverismerkezi.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder