İŞ İLANI DETAYI

Gebze de gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek  Muhasebe Uzmanı çalışma arkadaşları aranmaktadır.-Sorumluluğundaki şirketlerin muhasebe sürecini yasal mevzuat çerçevesinde kayıt ve kontrol altında tutmak,-Muhasebe kayıtlarını zamanında, tam ve doğru olarak tutmak, günlük ve periyodik işlemleri gerçekleştirmek,-Genel Merkez tarafından istenen raporları hazırlamak


Üniversitelerin lisans ve önlisans bölümlerinden mezun,Minimum 5 yıl deneyimli,Mevzuata hakim, yasal yükümlülükleri yerine getirebilecek,Tercihen SAP FI  modülünü kullanabilen, Analitik düşünebilen, çözüm odaklı, detaylara önem veren,Sorumluluk alabilen,Office uygulamalarını etkin kullanabilen,Excel kullanımı ve raporlama becerisi yüksek,Gebze, Darıca, Çayırova ‘da ikamet eden.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli SUNAR GIDA İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder