İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIİŞ TANIMI· Şirketin tüm muhasebe sürecinin yasal mevzuatlar çerçevesinde kayıtlarının yapılmasını sağlamak, yapmak.· Mali tabloların hazırlanmasını sağlamak, hazırlamak· Beyannamelerin hazırlıklarını yapmak, düzenlemek ve onaylamak.· Şirket hedefleri doğrultusunda, muhasebe departmanı bünyesinde; genel muhasebe ve teşvik konularındaki görev ve sorumlulukları yürütmek,· Şirketin genel yapılanmasına, mali hedef ve politikalarına, genel muhasebe, yasal mevzuat ve denetim standartlarına uygun olacak şekilde iş akışlarının yürütülmesini sağlamak.Ç.İ.


GENEL NİTELİKLER· Üniversitelerin iktisat, işletme veya maliye bölümlerinden veya Meslek Yüksekokulu ilgili alanlardan mezun olan,· Muhasebe alanında en az 2 yıl tecrübesi olan,· Genel muhasebe, şirketler muhasebesi, maliyet muhasebesi, İthalat-ihracat ve KDV iade işlemleri ile ilgili alanlarda çalışabilecek temel bilgiye sahip olan· Vergi ve Sosyal Güvenlik mevzuatı hakkında bilgi sahibi olan,· Takım çalışmasına yatkın, motivasyonu yüksek,· Raporlama becerisi yetkin ve sonuç odaklı çalışabilen,· Analitik düşünme ve problem çözme becerilerine sahip,· Kahramanmaraş Merkezde ikamet eden.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kahramanmaraş
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder