İŞ İLANI DETAYI

Firmamızda aşağıda belirttiğimiz işlerin yürütülmesinden sorumlu olarak çalışmak üzere bir adet personel alınacaktır.Firmamızın sağladığı sosyal imkanlar yüzyüze görüşülecektir.· Şirketin tüm muhasebe sürecinin yasal mevzuatlar çerçevesinde kayıtlarının yapılmasını sağlamak, yapmak.· Mali tabloların hazırlanmasını sağlamak, hazırlamak· Beyannamelerin hazırlıklarını yapmak, düzenlemek ve onaylamak.· Şirket hedefleri doğrultusunda, muhasebe departmanı bünyesinde; genel muhasebe ve teşvik konularındaki görev ve sorumlulukları yürütmek,· Şirketin genel yapılanmasına, mali hedef ve politikalarına, genel muhasebe, yasal mevzuat ve denetim standartlarına uygun olacak şekilde iş akışlarının yürütülmesini sağlamak.Ç.İ.


Adaylarda aradığımız nitelikler;· Üniversitelerin iktisat, işletme veya maliye bölümlerinden veya Meslek Yüksekokulu ilgili alanlardan mezun olan,· Muhasebe alanında en az 2 yıl tecrübesi olan,· Genel muhasebe, şirketler muhasebesi, maliyet muhasebesi, İthalat-ihracat ve KDV iade işlemleri ile ilgili alanlarda çalışabilecek temel bilgiye sahip olan· Vergi ve Sosyal Güvenlik mevzuatı hakkında bilgi sahibi olan,· Takım çalışmasına yatkın, motivasyonu yüksek,· Raporlama becerisi yetkin ve sonuç odaklı çalışabilen,· Analitik düşünme ve problem çözme becerilerine sahip,· Kahramanmaraş Merkezde ikamet eden.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 17.CAD. NO:4 KAHRAMANMARAŞ MERKEZ KAHRAMANMARAŞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AFŞİN , ANDIRIN , ELBİSTAN , GÖKSUN , KAHRAMANMARAŞ MERKEZ , PAZARCIK , TÜRKOĞLU , ÇAĞLIYANCERİT , EKİNÖZÜ , NURHAK , DULKADİROĞLU , ONİKİŞUBAT İrtibat Bilgileri : İsim : BATTALGAZİ KEÇE Ünvan : Telefon : 903442579570 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kahramanmaraş
İlçe : Afşin
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903442579570

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kahramanmaraş ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kahramanmaraş, Edmeg AFŞİN veya Edmeg Kahramanmaraş Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kahramanmaraş ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder