İŞ İLANI DETAYI

Ulusal ve uluslararası Lojistik Freight Forwarding muhasebe işleyişine hakim,Günlük gelir-gider faturalarının muhasebe sistemine kayıt edilmesi,Yurt dışı hesaplarının işleyişi ve mutabakatının yapılması,Yerel acenteler ile ödeme ve mutabakat işlemlerinin takibi,Cari hesap takipleri ve ödemelerin nihaileştirilmesi,Personel işlemlerinin takibi ve akışı.


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Uluslararası lojistik forwarder şirketlerinde muhasebe veya finans konusunda en az 1-2 yıl tecrübeli,MS Office programlarına hakim,Tercihen Soft programı daha önce kullanmış,Orta derecede İngilizce bilen,Şirket içi iletişime hakim.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ASMALI MESCİT MAHALLESİ İSTİKLAL CADDESİ ELHAMRA HAN NO:130/17 BEYOĞLU İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAKIRKÖY , BEŞİKTAŞ , BEYOĞLU , FATİH , KADIKÖY , ŞİŞLİ , ÜSKÜDAR , ZEYTİNBURNU , KAĞITHANE , İSTANBUL/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Bilgen Gökdemir Ünvan : Telefon : 905339189300 E-posta : bilgengokdemir@ejderlojistik.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 25000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 35000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beyoğlu
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905339189300
bilgengokdemir@ejderlojistik.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Beyoğlu veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.