İŞ İLANI DETAYI

Tüm ön muhasebe ve genel muhasebe süreçlerine hakim,E-fatura, e-arşiv fatura süreçlerini ve takibini bilenKDV, Muhtasar, BA-BS formu, geçici vergi, Kurumlar vergisi, SGK işlemlerini yapabilecek,Dönemsel, dönem sonu işlemlerini, KDV iade işlemlerini bilenBankalar, cari hesaplar konusunda tecrübeli,Borç - Alacak takibi yapabilecek,Muhasebe faaliyetlerini planlamak, gerekli kayıtların ilgili mevzuata ve şirket prosedürlerine uygun olarak oluşturulmasına yardımcı olacak,Yönetim Raporlama analizlerini, Kar-Zarar bilanço analizlerini ve raporlamalarına yardımcı olabilecek,İşletme defteri, bilanço defteri kayıtlarının yapılmasına yardım edecek,Fatura kesebilecek,Resmi evrakların dosyalamasını yapabilecek,Personel Özlük İşleri, Personel işlemleri konusuna hakim,İşe giriş çıkış, bordro düzenleme, SGK uygulamaları ve bildirgelerinin düzenlenerek internet üzerinden verilmesinİ sağlayacak, Muhasebe Uzmanı aramaktayız.


Muhasebe ve Finans alanında en az 5-10 yıl tecrübeli,Üniversitelerin İşletme, İktisat, Ekonometri, Maliye ve diğer ilgili bölümlerinden mezunMuhasebe paket programlarına ve MS Office uygulamalarına hakim, raporlama yeteneği yüksek,Analitik düşünce yapısına sahip, çözüm odaklı ve detaylara önem veren,Dikkatli, iş takibi güçlü ve gelişime açık,Pozitif, proaktif, planlama ve takip yeteneği güçlü,Anadolu yakasında, tercihen Kadıköy civarında ikamet edenÇalışma yeri Kalamış Kadıköy Ofistir. Konuma uygun adayların başvurmasını rica ederiz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 23- -40 (21.09.2001 - 23.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 23- -40 (21.09.2001 - 23.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : FENER CAD. EKŞİPĞLU AP. KALAMIŞ 83/9 KADIKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri Ad Soyad : MÜGE COŞKUNCAN Ünvan : Telefon : 902164185533 E-posta : muhasebe@odininsaat.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kadıköy
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902164185533
muhasebe@odininsaat.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Kadıköy veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.