İŞ İLANI DETAYI

Cevizlibağ-Zeytinburnu lokasyonumuzda bulunan merkez ofisimize istihdam edilmek üzere Muhasebe Uzmanı alımı yapılacaktır.


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Genel Muhasebe ve bordro alanında minimum 2 yıl iş tecrübesine sahip,Tek düzen hesap planı ve vergi uygulamaları konusunda deneyimli,Evrak kayıt düzenine sahip,İyi düzeyde MS Office program bilgisine sahip,Titiz, analitik düşünce yapısına ve zaman yönetimi becerisine sahip,Ekip çalışmasına yatkın ve hızlı çözüm üretebilen,Gider ve gelir faturalarının muhasebe kayıtlarının oluşturulması,Müşteri ve tedarikçi mutabakatlarını hazırlanması,Aylık KDV, Muhtasar ve BA-BS bildirimlerini hazırlamak ve vermek,Kurumlar Vergisi ve Geçici Vergi Beyannamelerini hazırlamak ve vermek.E-Fatura, E-Arşiv ve E-Defter süreçlerini gerçekleştirmek.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Zeytinburnu
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Zeytinburnu veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.