İŞ İLANI DETAYI

Sağlık Turizminde ki 15 yıllık tecrübemizle birlikte Saç Ekimi ,Medikal Estetik, Ağız ve Diş Sağlığı, Erkek Sağlığı birimleriyle Empclinis olarak Ataşehirde hizmet vermekteyiz.


Muhasebe alanında en az 5 yıl deneyime sahip,Tedarikçi firmalarla yapılan faturalama süreçlerini yönetmek iade, fatura kesimi ve girişi, mutabakat İç ve dış paydaşlar ile iletişim kurabilecek,Müşteri firmalar ile cari hesap mutabakat süreçlerini yönetecek,Fatura gönderimi, hataları ve sürece hâkim olmak,Dikkatli ve süreç odaklı,Gelen fatura taleplerinin mevzuata uygun olarak e-fatura veya e-arşiv çıktılarını yaratmak.Damga vergisi, kur farkı ve stopaj kesintilerine ilişkin Şirkete gelen onay sürecinden geçmiş faturaların sisteme girişini yapmak.İlgili raporlama dönemlerinde kendi sorumluluğu altındaki raporları hazırlamak. MS Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilen,Muhasebe mevzuatı, vergi mevzuatı gibi genel mevzuat, mali tablolar ve raporlama konusunda bilgi sahibi,Micro programına hakimMuhasebe Uzmanı ve Uzman Yardımcısı Aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KÜÇÜKBAKKALKÖY MAH. YENİDOĞAN CAD. NO:25/A ATAŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Melisa GİZLİCE Ünvan : Telefon : 905442379769 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ataşehir
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905442379769

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ataşehir veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.