İŞ İLANI DETAYI

Üniversitelerin 4 yıllık Muhasebe, İşletme, İktisat Bölümlerinden mezun,Muhasebe alanında minimum 3 – 5 yıl tecrübeli,Şirket ve Şantiyelerin muhasebe, beyanname, fatura, stok, mutabakat süreçlerinde deneyimli,Logo Muhasebe programını iyi kullanabilen,MS Office programlarına hakim,İnsan ilişkilerinde başarılı, takipçi ve sonuç odaklıTakım çalışmasına yatkın, dikkatli, titiz ve motivasyonu yüksekSorumluluk bilinci yüksek ve analitik düşünebilenEsnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilecekÖğrenmeye açık ve istekliBay Askerliğini Yapmış, BayanB sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,Bahçelievler’e ulaşım sorunu olmayan, Bahçelievler ve civarında ikamet eden,Referans verebilecek.Takım arkadaşı aramaktayız.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeGenel muhasebenin yürütülmesine destek olmak,Şirketin vergi işlemlerinin ve diğer yasal yükümlülüklerin zamanında yerine getirilmesine destek olmak,Günlük muhasebe kayıtlarının tutulması,Fatura Kontrolü ve takibi,Hesap mutabakalarının yapılması,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 25- -35 (19.04.1999 - 22.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -35 (19.04.1999 - 22.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : B.EVLER MH. KÜLTÜR SOK. MEPROPORT BUSİDENCE NO:14/B K:10 D:1004 BAHÇELİEVLER İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAKIRKÖY , EYÜP , FATİH , GAZİOSMANPAŞA , ZEYTİNBURNU , KAĞITHANE , KÜÇÜKÇEKMECE , BAYRAMPAŞA , AVCILAR , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , GÜNGÖREN , MALTEPE , ESENLER , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ , ARNAVUTKÖY , SULTANGAZİ İrtibat Bilgileri : İsim : Erkan SEVİM Ünvan : İnsan Kaynakları Sorumlusu Telefon : 905365954657 E-posta : erkan@gul-insaat.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B [Deneyim: 2(Yıl)] Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bakırköy
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905365954657
erkan@gul-insaat.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BAKIRKÖY veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.